Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we kunnen verbeteren uw ervaring op onze sites.   Meer Info

speelgoedkist

Steigerhouten Speelgoedkisten, dé ideale opbergers

We noemen het speelgoedkisten maar laten we wel zijn, dit zijn toch ook gewoon interieur beauty's? In de meeste woonkamers, slaapkamers maar bijvoorbeeld ook in een hal zou zo'n 'speelgoedkist/ opbergkist' een prima stylish verantwoord product zijn.

 1. Army kist Steigerhout S
 2. Speelgoedkist Steigerhout Army M
 3. Army kist steigerhout L
 4. Army kist Steigerhout XL
 5. Army kist steigerhout XXL
 6. Army kist Green S
 7. Army kist Green M
 8. Army kist Green L
 9. Army kist Green XL
 10. Army kist Green XXL
 11. Army kist grijs S
 12. Army kist grijs M

Steigerhouten Speelgoedkisten, dé ideale opbergers

We noemen het speelgoedkisten maar laten we wel zijn, dit zijn toch ook gewoon interieur beauty's? In de meeste woonkamers, slaapkamers maar bijvoorbeeld ook in een hal zou zo'n 'speelgoedkist/ opbergkist' een prima stylish verantwoord product zijn.

Alles wat rondslingert, ruim je in een handomdraai op. Daarom juist ook zo uitermate geschikt voor kinderen. Opruimen wordt kinderspel, jij opent de klep van de kist en promoot het opruimen door alvast een paar items erin te werpen (of netjes ordelijk erin legt natuurlijk).  Kinderen zullen snel overstag gaan en meedoen. Je kunt er voor kiezen het netjes en ordelijk op te bergen of gewoon lekker snel wegwerken. Het maakt niet uit, deksel dicht en het is opgeruimd!

De speelgoedkist is een populair product op onze website. Maar wat denk je van een schatkist? Onze persoonlijke favoriet! Je doopt de kist tot schatkist en vanaf nu berg je er alleen maar 'schatten' in op. Bijvoorbeeld net na een verjaardag van je zoon of dochter. Alle cadeaus met uitzondering van een paar natuurlijk, berg je op in de kist. Op een saaie regenachtige zondag mag je kleine iets uit de schatkist zoeken.

Ook de verkleedkist is favoriet onder onze klanten. Kies de locatie waar de verkleedkist moet komen te staan en pas daar het uiterlijk van de kist op aan. Naturel hout of wit voor in de woonkamer, een leuk kleurtje voor op de kinderkamer. Mik alle verkleedspullen die je hebt in de verkleedkist en de kist zal leiden tot vele aangename theatrale voorstellingen.

De tuinkist is ook al eens gepasseerd. Een fijne opbergkist voor in de tuin helemaal afgestemd op je  bij ons aangeschafte loungeset. Hier bewaar je je sierkussens in of je lantaarns die je in de zomer op tafel zet. Of een handige opberger voor je tuingereedschap, het kan allemaal. De steigerhouten kist is een multifunctioneel product!


Onze kisten zijn er in diverse varianten; maten, kleuren en uitvoeringen. Een leuke opbergkist met kussen, een steigerhouten speelgoedkist uitgevoerd in een leuke kleur. Model Army een stoere speelgoedkist, alle modellen zijn in zowel kleine als grote uitvoeringen te bestellen. Vrijwel elke kist is leverbaar in maar liefst 5 verschillende maten.

Zit de juiste kleur of het juiste formaat er niet bij? Informeer dan bij ons, dan kijken wij of we daar verandering in kunnen brengen.  Liever zelf aan de slag? Bestel dan een onbehandelde speelgoedkist en geef hem zelf de gewenste kleur. Genoeg inspiratie op onze website maar online vast ook genoeg terug te vinden.


Goed om te weten
Al onze kisten zijn handgemaakt van steigerhouten planken waardoor iedere kist een uniek item wordt. Handig om te weten mocht je op een later moment nog dezelfde speelgoedkist bij willen bestellen, dit is bij voorkeur aan te raden in één bestelling te doen. Alle speelgoedkisten hebben standaard een valbeveiliging in de klep verwerkt. Omdat we graag zuinig zijn om kleine kindervingertjes. Met de valbeveiliging zet je de kist van steigerhout makkelijk open en kan een klein kindje hem niet zomaar dichtgooien.