Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we kunnen verbeteren uw ervaring op onze sites.   Meer Info

sloophout

SandersWoodWorks is specialist in het werken met verschillende houtsoorten. Sinds kort is sloophout daar ook bij gekomen. Sloophout meubels zijn helemaal van nu. Ze worden voor binnen en buitenmeubels gebruikt. De woonmagazines staan er vol van.

De vraag naar sloophouten meubels wordt steeds groter. Het sloophout wordt aangeboden voor de ‘doe-het-zelf'ers onder ons. Sloophout staat bekend om zijn diversiteit, ieder plank is gebruikt en heeft een ander kleurverloop. Sloophout is oud hout en hebben mede daarom een authentieke doorgeleefde look.

Niet alleen de vraag naar sloophouten meubels wordt steeds groter ook de vraag naar sloophout planken neemt toe. Op zoek naar Sloophout ! wij verkopen het. Steeds meer mensen pakken zelf het gereedschap en gaan aan de slag. Bent u zelf niet zo handig of misschien heeft u gewoonweg te weinig tijd? Uiteraard willen wij u graag helpen met het maken van een meubel naar uw wens. Wij werken met diverse houtsoorten en maken meubels exact naar de wens van de klant of zakelijke afnemer.

Daarnaast zijn we altijd benieuwd wat onze klanten gemaakt hebben van het hout wat ze bij ons hebben afgenomen. Stuur dus vooral je foto in, van het product of afwerking waar je met recht trots op mag zijn. Posten op onze Facebook pagina kan natuurlijk ook. Maak een mooi sloophouten meubel of betimmer een ruige muur, zelfs een vloer leggen; alles is mogelijk met sloophout.

Sloophout is helemaal van deze tijd en past goed in het vintage/ industriële modebeeld. Immers is geen één plank hetzelfde en hebben meubels gemaakt van sloophout een sterke eigen identiteit. De trend in sloophout neemt ook toe onder de kinderkamers. Een laag bed, een hoogslaper, een stapelbed of bedstee. Kasten, bureaus; alles van sloophout heeft een puur, natuurlijk en stoer uiterlijk.