Loungesets

Stel hier zelf uw eigen loungeset samen. U kunt kiezen uit de verschillende houtsoorten waar wij mee werken zoals onbehandeld of gebruikt steigerhout en hardhout soorten Bankirai of Douglas. Daarnaast kunt u kiezen voor een loungeset in naturel houtkleur of uw loungeset laten spuiten in een kleur naar keuze. Ook een behandeling met white of grey wash is een optie.

Kies eerst welke houtsoort je wenst en maak daarna de keuze voor het gewenste model. Daarna kunt u in het dropdown menu kiezen voor de gewenste maat. Staat hier de maat niet bij? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. 

 

 1. Model 1
 2. Model 1 Wit
 3. Model 1 Bankirai
 4. Model 2
 5. Model 3
 6. Model 4
 7. Model 4 wit
 8. Model 4 Grijs
 9. Model 4 Douglas
 10. Model 5
 11. Model 6
 12. Model 6 Douglas

 

De perfecte houtsoort gevonden en hét juiste model loungeset in de geschikte maat? Maak daarna de keuze of u er hockers (bijzettafels) bij wenst te bestellen. Hockers zijn ook leverbaar in diverse maten en u heeft de keuze of u er één met of zonder kussen wenst. Een veel gekozen optie is: één hocker met kussen en één zonder. Zodoende kunt u één hocker als bijzettafel gebruiken en de andere hocker aanschuiven als verlengstuk/voetenbankje van uw loungeset.