Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we kunnen verbeteren uw ervaring op onze sites.   Meer Info

Wie is Wood4You?
Wood4You is een uniek submerk van SandersWoodWorks speciaal ontwikkeld voor Retail doeleinden. Wood4You is op dit moment enkel en alleen te koop via de Praxis. In diverse Praxis filialen door het gehele land zijn de Wood4You producten verkrijgbaar en daarnaast is het gehele assortiment te vinden en te bestellen op www.praxis.nl

Volledig assortiment is te vinden op: https://www.praxis.nl/search?text=wood4you

Wat doet Wood4You?
Wood4You maakt en levert houten meubels voor binnen en buiten. Een groot gedeelte van het assortiment bestaat uit steigerhouten (tuin)meubels zoals; een loungebank, loungeset, tuintafel, of tuinbankje. Een steeds groter deel van de producten wordt uitgevoerd in degelijk duurzaam Douglashout. Zo is er voor ieder wat wils.

Daarnaast zijn er speciale kussenpakketten gerealiseerd voor de doe-het-zelver. Immers wordt er steeds vaker thuis zelf een bankje gemaakt én omdat hout nu eenmaal best een harde zit heeft, hebben wij voor de ‘meest standaard maten’ kussensets ontwikkeld.

Waarom Wood4You?

Wood4You biedt mooie producten tegen scherpe prijzen. Wood4You is een nieuw merk echter heeft het reeds jarenlange ervaring opgedaan in dezelfde branche met soortgelijke producten in een ander prijssegment. Wood4You is speciaal ontwikkeld om in grotere getalen te produceren tegen scherpere prijzen.

Wat je verder nog moet weten:
Wood4You levert door het gehele land. Dit doen we niet zelf maar dit besteden wij uit. Doordat het hier geen brievenbuspost betreft en in vele gevallen de buren er ook niet zo blij mee zijn op hun stoep, kan er alleen op werkdagen geleverd worden. De producten worden geleverd tot de voordeur. Speciaal voor de mensen die geen tuin hebben en/of een paar verdiepingen hoog wonen; heeft Wood4You doe-het-zelf pakketten gerealiseerd. Op een zeer eenvoudige manier hoeft het meubel alleen nog maar afgemonteerd te worden.

Wanneer producten verzendklaar zijn worden ze aangemeld voor transport. Veelal is dit een dag vóór levering. Om er zeker van te zijn hoe laat ze de bestelling komen brengen, krijgt men de avond ervoor of de ochtend zelf (afhankelijk van productgrootte en locatie) een e-mail met transport informatie. In het geval van pakketdienst (bij kussens en kleinere producten) zit daar ook een track&trace code bij. In het geval van grotere producten wordt er een tijdsindicatie afgegeven.