Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we kunnen verbeteren uw ervaring op onze sites.   Meer Info

MAATWERK OPDRACHTEN

Op zakelijk niveau zijn bijna al onze opdrachten van bedrijven maatwerk oplossingen. Van terrassen tot werkplekken. Van overdekte buitenbar tot een mega loungebank van tientallen meters lang.

Bekijk hier onze portfolio van bedrijven waar wij mee mochten samenwerken.

   BMW bar SandersWoodWorks    Loungebank Blankenberge SandersWoodWorks 
    BEACHBAR BIJ BMW BEACH LOUNGE TE KNOKKE             XL LOUNGESET KING BEACH TE BLANKENBERGE   

   Bar Het Hooihuis Sanderswoodworks    maatwerk sanderswoodworks
   BUITENBAR BIJ RESTAURANT HET HOOIHUIS                 BEDRIJFSKANTINE BIJ ZUIVERMEDIA DEN HAAG

Op zoek naar iets voor bij u thuis?
Voorheen maakte we letterlijk alles, elke wens van onze klant werd tot uitvoering gebracht. Helaas doen wij dit niet meer. Maatwerk oplossingen vergen meer tijd en niet alle opdrachten bleken in de praktijk rendabel genoeg te zijn voor ons. Daarnaast hebben we het gewoon bere-druk gekregen waardoor dit een lastiger hoofdstuk wordt vooral met betrekking tot kleine huis,tuin- en keukenprojecten. 

Uiteraard kijken we graag even met u mee. Een loungeset op een specifieke afmeting of een kinderbed op een bepaalde slaaphoogte zijn voor ons slechts kleine aanpassingen. Dit valt wél onder een maatwerk oplossing maar zijn geen tijdrovende klussen voor ons. Daarnaast is het bij bestaande producten erg makkelijk om aan het beeld tot voldoen, we praten immers over hetzelfde product waar we (als het goed is) ook beeldmateriaal van hebben.

Toch net even wat anders?
Heeft u iets gezien of in gedachten, probeer dan een goed plaatje hiervan te zoeken. Met een duidelijke afbeelding weten we allebei wat we kunnen verwachten. Afhankelijk van seizoensdrukte en complexiteit van uw wens kunnen wij bekijken of we dit kunnen maken voor u. Vragen staat natuurlijk altijd vrij dus schroom niet om ons te benaderen.